Радина Думанян, младата актриса, чиято звезда изгря в първия сезон на

...
Радина Думанян, младата актриса, чиято звезда изгря в първия сезон на
Коментари Харесай

Звезда от “Откраднат живот” очаква първото си дете

Радина Думанян, младата актриса, чиято звезда изгря в първия сезон на медицинския сериал “Откраднат живот ” по Nova, ще става майка. 
Това разкри самата тя в формалния си профил в Instagram. За задачата носителката на Аскеер разгласява собствен кадър от морето, на който държи фотография от видеозон. 
Фотосът беше съпроводен с текст “Има нещо в мен ”. Виж фотографията
 „ Откраднат живот “ се завръща с нов девети сезон „ Откраднат живот “ се завръща с нов девети сезон
Новият девети сезон е безусловно доказателство за безспорния триумф на сериала и безапелационната обич на почитателите, които му отреждат то...
На фрагмента чаровната брюнетка е на плажа, седнала върху надуваем еднорог, който крие коремчето й. 
Поздравленията от сътрудниците не закъсняха. Актрисата Ралица Паскалева, която облича престилката на лекар Галя Стилянова, написа под поста на Радина: “Айде деееее Радеееее. Йес йес йес ”.
Малко преди да удостовери щастливото събитие, нейните колежки и приятелки Луиза Григорова и Весела Бабинова я издадоха като пуснаха видео в обществените мрежи, на което проличава порасналото коремче на Радина. Така и трите актриси се демонстрираха в очакване на чеда.
30-годишната възпитаничка на проф. Пламен Марков крие ловко персоналния си живот и досега не е споделяла връзките си. Въпреки че разгласи новината за бременността си, тя не показа кой е бащата на бъдещия й правоприемник.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР